BLAUWE SCHOENEN DANS

Beste dansers,

Eindelijk mag er terug 'iets' gebeuren in de winkel. Vanaf 11 mei ga ik terug paraat staan om alle geïnteresseerden op te vangen (onder voorbehoud dat de coronamaatregelen niet terug verstrengen).

De nieuwe collectie komt er binnenkort al aan en ik heb nog een winkeltje vol met fantastische schoenen die door het 'Corona-gebeuren' niet verkocht zijn. Om een win-win te creëren voor beiden, verkoop ik dus een 300-tal paar schoenen met grote kortingen (uw win) en krijg ik plaats in mijn winkel (mijn win).

Vorige collectie dansschoenen moet weg. Kortingen tot 58 %. Schoenenparadijs gaat terug open !


Vanaf 11 mei 
- Werk ik alleen op afspraak. Ik neem 1 klant aan per uur. (u mag uiteraard als koppel komen).  Indien u interesse heeft, kies dan een datum zo vroeg mogelijk. Dan is er nog de meeste keuze in de winkel. Ik zal zowel vroeg als laat de winkel open doen en zelfs op sommige zondagen, om u te kunnen helpen.
- Alle modellen met korting staan opgesomd in deze folder. Ook de standaard modellen zijn aanwezig in de winkel, hier is geen korting op.
- In de folder kan u ook mijn manier van werken bekijken. Voor gedetailleerde specificaties, kijkt u best op www.dansschoenen.be. U zoekt de schoen op via de naam en kan hem zo gedetailleerder bekijken.
- Promoties zijn enkel te verkrijgen in de winkel te Kessel. Indien u echter 100% zeker bent dat de schoen zal passen (omdat u deze schoen of een gelijkaardige schoen al heeft), mag u me contacteren per mail of telefoon. Dan ben ik bereid u de schoen op te sturen onder de voorwaarde 'opsturen = verkocht'. Er is geen mogelijkheid tot omwisselen. Promoties zijn niet terug te vinden op de website. Deze promo is enkel van personen die reeds klant geweest zijn.
- In de winkel zal ik handschoenen en een mondmaskertje dragen, u kan handen wassen en ontsmetten met alcohol gel.
- Uzelf mag deze blog ook doorsturen naar vrienden en collega's, die ook dansen en misschien interesse hebben (alle hulp is welkom)
- Voor de lol : een dans-instructie onderaan deze blog. Ideaal om eens goed te lachen of te delen met klein/kinderen. Het is een vervolg op de 'lepeldans'. Met deze combinatie kan u de benen strekken en toch blijven zitten ... twisten en lachen !!! 


Eerst de 'blauwe schoenen dans' leren. Instructiefilm.


En nu op muziek !Met vriendelijke dansgroet,
Bettina Walkiers