TADAAA... MIJN EIGEN WEBSITE: BETTINAWALKIERS.BE

Je bent ondertussen op mijn website aangekomen. Dus ik neem aan dat je 'op de hoogte' bent. Door een mailtje, door een sms'je, of door vrienden die het nieuws brachten. Dansinstituut Walkiers danst haar 76ste dansjaar nog uit tot 16 juni. Daarna krijgt de danstempel een andere bestemming. Er gaat nog gefeest worden op de Aarschotsesteenweg 2, maar niet meer door ons. Maar, geen nood ! Feesten kan je overal. Je hebt gewoon een goeie DJ nodig. MOI! Ikzelf begin aan het 77 ste dansjaar, maar op een andere plekjes. Laten we daar de dansvloer eens onveilig maken. Let's do this.

Dat je hier op mijn website bent aanbeland, da's de max. Dit is in de toekomst dé plek om al je dansinfo te vinden. Zodra er nieuws is, plaats ik het hier. En het blijft er een tijdje staan, zodat je het kan delen met mensen, forwarden, of terug opzoeken.

Wat ga je hier nu kunnen vinden ? Awel, waar ik danslessen ga geven vanaf september. (Nijlen, Duffel, …). De juiste adressen, de juiste lesdagen en uren. Wat ik ga geven (koppeldansen en solo dansen). Wanneer er gratis proeflessen zijn. Wat de prijzen zijn. Informatie rond openingsdansen en privélessen. Je kan me mailen, contacteren, met een persoonlijke vraag, of gewoon omdat je nieuwsgierig bent naar iets.

Er komt nog een exclusieve ledenpagina, voor onze vaste Walkiers-dansers. Die kunnen hier en daar extra lessen volgen, de data van de dansavonden bekomen, persoonlijke verhalen volgen van onze familie en collega's, …

Een toffe videozone waar je vanuit je eigen living wat kan 'sneakpeaken' in alle avonturen die me te wachten staan en die graag wil delen.

Een blog, want hey, mijnen tater staat nu éénmaal niet stil, he. Vrouwen.

En feiten over mijn project 'Fortstraat 7 – Kessel Statie'. Mijn eigen winkeltje/danstempeltje. Jihaa. Veel werk in, maar haalbaar. Regelmatig laat ik hier berichten achter zodat je alles wat kan volgen. Want Lier – Kessel, da's nu niet mijlenver van elkaar, he. Hooguit 5 km quicksteppen. Trouwens, Erik en Nadia ga je regelmatig op deze site ook nog wel eens tegenkomen. Die zijn natuurlijk curieus, he.

Voorlopig ontbreekt er nog heel wat info, aangezien ik volop aan het puzzelen en zoeken ben, naar zalen. Ik wil alleen het allerbeste voor onze dansers. 2 zalen heb ik al, er ontbreekt nog een zaal voor de woensdagavond. Nijlen en Duffel horen al tot mijn dansdomein. Nog ééntje, please, universum ? Lier, Broechem, Berlaar, Ranst, … ???

Dus, vertel het verder, lieve mensen. Dansen met Walkiers stopt niet. Het wordt anders, ja. Het is iets nieuws.

Something New.


Ken je een goeie locatie, waar dansruimte is, parkeergelegenheid … enne … een gezellig café ? Stuur me dan een mailtje en laat me dit weten. Dan ga ik op avontuur.

Uw avontuurlijke dansjuf,

Bettina Walkiers